Aalborg Kommune står bag WhatsAalborg.

Formålet med hjemmesiden er at skabe et overblik over de oplevelses- og fritidstilbud, der i Aalborg Kommune: Store som små og uagtet om det drejer sig om et kulturelt, sportsligt eller idébetonet arrangement eller tilbud. Koncerter, udstillinger, sportskampe, motionsløb, foredrag, foreninger, seværdigheder, events, teaterstykker, biograffilm - du finder det hele her!

Personlig profil
WhatsAalborg giver dig mulighed for at oprette en personlig og selektiv profil, som sikrer, at du kun får oplysninger om arrangementstyper, som interesserer netop dig.

Dit arrangement på WhatsAalborg
Whats Aalborg baserer sig primært på data som hentes fra KultuNaut.

Alle har derfor mulighed for at lægge deres arrangement ind så det bliver vist på WhatsAalborg. Oplysninger om et arrangement indtastes direkte på KultuNaut.dk eller via Aalborg.dk under menupunktet Oplevelser - kultur - Det sker!

Foreninger og aftenskoler i Aalborg Kommune
Vi har desuden sørget for et samlet overblik over foreninger og aftenskoler i Aalborg.

Under Foreninger er det muligt at orientere sig om det brede udbud af alle typer af foreninger og klubber i kommunen, og hente alle de relevante kontaktoplysninger.

På Aftenskoler er alle kommunes tilskudsberettige aftenskoletilbud oplistet, og det er muligt at gå direkte til skolernes aktive hold, som vises på aftenskole.nu


Vi håber, at rigtigt mange borgere og besøgende i Aalborg samt små og store oplevelsesarrangører vil få glæde af WhatsAalborg.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte

Aalborg Kommune
tlf. +45 9931 4171
kontakt@whatsaalborg.dkEn del af søgeresultaterne leveres
 
sitelist.html