17-02-2018 - 22-04-2018
kl. 11
Kunsthal Nord
Fri entré
Ivan Andersen vil både præsentere malerier, der er baseret på fladen og malerier, der befinder sig i det udvidede felt i dialog med kunsthallens arkitektur og visuelle historie. Fernisering d. 17 februar klokken 13. Vi glæder os til at se dig!

CAMOUFLAGE - IVAN ANDERSEN

17. FEBRUAR - 11. APRIL 2018

Ivan Andersen er en original og visuel billedkunstner, der både arbejder med relieffer, maleri og skulpturelle installationer. Han bruger kunsten til at udforske og observere virkeligheden med, og vi har nu inviteret ham til at udfolde sin maleriske praksis i tre dimensioner og i nær relation til de specifikke kontekstuelle og arkitektoniske omgivelser i Nordkraft.

Udstillingen Camouflage vil være et bud på, hvordan maleriet som genre kan præsenteres i et udstillingsrum. Ivan Andersen vil både præsentere malerier, der er baseret på fladen og malerier, der befinder sig i det udvidede felt i dialog med kunsthallens arkitektur og visuelle historie. Værkerne vil belyse, hvordan vi visuelt aflæser vores omgivelser, forstår former og afstande, og hvad der sker, når dele af denne information går tabt.

Ivan Andersen (f. 1968) er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi 1999-2005. Han har boet en række år i Berlin, men bor og arbejder nu i København. Han har senest haft soloudstillinger på bl.a. Galleri Bo Bjerggaard i 2017, Rønnebæksholm i 2015, Nosbaum & Reding i Luxembourg (2013) og Skive Kunstmuseum 2012.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond, Grosserer L.F. Foghts Fond og Aalborg Kommune

Kontakt

Kunsthal Nord
Kjellerups Torv 5, 2.
9000 Aalborg


 

Arrangement

sitelist.html