13-10-2017 - 07-01-2018
Tir-søn
Utzon Center
40 - 60kr.
Udstillingen belyser det spændende samspil mellem arkitektur, byrum og kunst(ner). Den vender nu hjem til Danmark og Aalborg, som selv har street art i verdensklasse, efter at have været jorden rundt

Fotografen Søren Solkær bringer alverdens street art til Aalborg gennem sine store fotografier. Disse er lavet som en iscenesættelse mellem kunstneren og hans værk og fanger forbindelsen mellem kunstner, malerarbejde og byrum. Det er en ny vinkel på portrætgenren i Søren Solkærs helt egen stil.

Street art er urbant, cool og har en umiddelbarhed i sig, som passer godt til den arkitektur, den benytter som lærred. Med sit miks af arkitektonisk egenart og kunstnerisk udtryk er Utzon Center den perfekte ramme om de fængende portrætter af kunstere med og i sine værker.
Byvandring med lokal street art
Utzon Center og WEAArt Urban Art Aalborg arrangerer i forbindelse med udstillingen flere byvandringer, hvor man kan komme med rundt og se både street art fra udstillingen, men selvfølgelig også meget af den voksende samling af street art, som Aalborg ellers kan byde på.

Læs mere om Surface på Utzon Center i Aalborg

Kontakt

Utzon Center
Slotspladsen 4
9000 Aalborg


 

Arrangement

sitelist.html