14-10-2017 - 23-12-2017
kl. 9-19, lø-sø og helligdage 9-18
Plantorama Havecenter og Dyrecenter Aalborg
Fri entré
I år starter julen 14. oktober, og Plantorama Aalborg åbner for årets julemarked. De næste 71 dage står den på jul og julerier. Nordjyllands største julemarked med over 1.000 kvadratmeter med juleoplevelser og julestemning for hele familien

Havecentret er klædt i julens farver. Masser af lys, gran, nisser og pynt skaber stemning de næste 71 dage frem til jul.

Julen er stor i Plantorama. Hele familien kan komme i den dejligste julestemning og store og små kan få masser af oplevelser. Julemarkedet er nok Nordjyllands flotteste og største, siger centerchef Henrik Christiansen, Plantorama og tilføjer:

Der er over 1.000 kvadratmeter med mekaniske nisser, juletræer og julelys, alt til dekorationer, planter mm. til at hygge inde og ude.

Vi starter tidligt. For tidligt vil nogen måske sige, men der skal være tid til at hygge og forberede blandt andet juledekorationer, som jo skal være klar til 1. søndag i advent.

Det helt store i år er de mekaniske nisser. Et 4 meter højt skilandskab med bevægelige nisser, isbjørn med to unger, klatrenisse og dyr der bevæger sig. De mekaniske nisser var tidligere en del af BonBon Lands juleshow, og nu er de her for at skabe julestemning.

Dernæst er der julebyen med over 100 små figurer og huse med lyd, lys og bevægelse, kunstige juletræer, nisser og julemænd i mange størrelser, naturpynt og andet til juledekorationer og pynt i de nye, spændende farver i mint, lyserød, frosthvid og mørkeblå.

Kontakt

Plantorama Havecenter og Dyrecenter Aalborg
Fiskene 34, City Syd
9200 Aalborg SV


 

Arrangement

sitelist.html