12-08-2017 - 10-09-2017
kl. 11-17
Kunsthal Nord
Fri entré
En international og dialogskabende udstilling med eksperimenterende nutidskunstnere fra Schweiz og Danmark. De tankevækkende værker og rumlige installationer er produceret på stedet eller nyinstalleret i Kunsthal NORD

Den internationale udstilling WHAT'S WRONG er med nye værker af de tre schweiziske kunstnere Manon Bellet, Luc Mattenberger og Manuel Burgener samt de to danske kunstnere Mo Maja Moesgaard og Stine Marie Jacobsen.

De fem kunstneres interdisciplinære og kontemporære installationer vil konkret blive produceret på stedet eller nyinstalleret i Kunsthal NORD. Målet er at styrke den kunstneriske dialog mellem Schweiz og Danmark og samtidig give publikum et indblik i en schweizisk kunstscene, der netop nu markerer sig positivt internationalt.

Manon Bellet bidrager med et performativt værk, som hun skal skabe på stedet i samarbejde med lokale musikere, og som kontinuerligt bliver transformeret og 'ødelagt'.

Manuel Burgener skaber installatoriske skulpturer, der ved hjælp af elektriske impulser alene bliver holdt sammen på grund af vakuum imellem strukturernes forskellige dele.

Luc Mattenberger vil producere et par tankevækkende værker, der mimer klinisk renhed og som refererer eksplicit til Nordkrafts ofte temmelig dramatiske historie.

Mo Maja Moesgaard vil, i en særlig designet biograf, ny-installere sin film Slowly but Suddenly, der er inspireret af klimaforandringer og dommedagsfortællinger.

Stine Marie Jacobsen tager udgangspunkt i sin performance-praksis og tekstværker som f.eks. German for Artists, som hun vil udfolde kontekstuelt i Kunsthal NORD.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond, Pro Helvetia og Den Schweiziske Ambassade i København

Kontakt

Kunsthal Nord
Kjellerups Torv 5, 2.
9000 Aalborg


 

Arrangement

sitelist.html