11-02-2017 - 25-02-2017
kl. 19.30
Det Hem'lige Teater
Entré: Standard 130 kr, Studerende/Unge u. 25 110 kr

Oplev "Den Eneste Ene - The Musical" når Musicaliber Aalborg sætter denne op på det Hem'lige Teater i Aalborg. Har du spørgsmål vedr. billetter, så kontakt os på 29473475 eller formandmusicaliber@gmail.com

Forestillingen er en bygget over Susanne Biers spillefilm "Den eneste ene" fra 1999. Kim Fupz Aakeson har bearbejdet filmmanuskriptet til scenen og musikken, som er en dejlig blanding af pop og rock, er komponeret af Thomas Helmig og Jesper Winge Leisner.

Selve stykkets handling er kendt fra filmen "Den eneste ene", som er set af mere end 800.000 biografgængere, og karaktererne Sus, Niller, Knud, Stella, Lizzie, Mulle og ikke mindst Mgala, kender næsten alle. Få et genhør med udødelige vendinger som: "Få din egen kæreste Mulle", "Meget mærk'ligt firma", "Jamen så fuck, fuck da" og "7 år Niels, så ved man et eller andet".

Kom og få svaret på om man kan udtrykke sine følelser med andet end køkkenmetaforer. Er det overhovedet okay at forelske sig, når ens kone lige er død, og er det sandt, hvad alle siger, at den eneste ene virkelig findes.

Dilemmaerne pumpes ud i teatersalen, ledsaget af fantastisk iørefaldende musik, og man efterlades med en varm følelse, og måske nok også en lille tåre i øjenkrogen. En ting er helt sikker, Kim Fupz Aakesons bearbejdning af filmmanuskriptet til scenen, har ikke fjernet den fantastiske charme og humor, som filmens succes bygger på. Og musikken er med til at sætte tyk streg under, at kærligheden findes et sted derude - det handler bare om, at holde øjne, ører og hjerte åbne.

GENERELT:
Online billetsalget lukker 3 timer før aftenens forestilling. Evt. ledige pladser sælges ved indgangen fra kl. 18:30.

Kom i god tid - der er ikke nummererede pladser. Vi åbner kl. 18:30 - Adgang til salen kl. 19:15. Dørene lukkes præcis kl. 19:30. Hvis man ankommer efter forestillingen er startet, så kan
man først komme ind i pausen, idet man skal over scenen for at komme fra foyeren til publikumsopbygningen.

SPRING PAUSEKØEN OVER! Bestil din drink i pausen sammen med din billet.
(P.S. Scroll ned for at komme videre i købsprocessen.)

PARKERING: Nærmeste parkering er Sauers Plads.

BEMÆRK:
Mobiltelefoner SKAL være slukkede under forestillingen af hensyn til det tekniske udstyr, samt de øvrige publikummer.

ALLE FORMER FOR LYD OG BILLEDOPTAGELSE ER STRENGT FORBUDT OG KAN MEDFØRE BORTVISNING!

Kontakt

Musicaliber Aalborg
Kjellerupsgade 20
9000 Aalborg


 

Arrangement

sitelist.html